Manouk Kuijpers stelt zich voor

#1 Voorstellen

Hoi allemaal!

Vanaf vandaag ga ik ook bloggen over wat ik allemaal meemaak maar ik kan natuurlijk niet beginnen zonder mijzelf eerst voor te stellen.

Omdat ik een fotograaf ben leek het mij leuk om dit te doen aan de hand van een paar foto’s.

 

Eerste-Newbornshoot-Manouk-Kuijpers-Fotografie

Op de eerste foto zien jullie mijn allereerste newbornshoot.

Ongeveer vier jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen. Ik had allerlei spullen gekocht om een fotostudio aan huis te beginnen.

Met die spullen reed ik ook bijna het hele land door en toen kwam ik er achter dat dit het perfecte beroep voor mij is. Er is geen dag hetzelfde, ik ontmoet veel leuke mensen en iedereen maak ik blij door mooie foto’s van henzelf of hun dierbaren te maken.

Op dat moment deed ik alleen nog portret- en groepsfoto’s en zwangerschapsshoots. Pasgeborenen op de foto zetten trok mij helemaal niet. Totdat ik door de ouders van Denzel gevraagd werd om de foto voor zijn geboortekaartje te maken. Ik had ook de zwangerschapsshoot gedaan en ik vond het een enorme eer om die foto’s te mogen maken.

Na de fotoshoot van Denzel was ik direct om. Nu doe ik niets liever dan pasgeborenen op de foto zetten en stop ik daar al mijn liefde en energie in.

 

Newbornshoot-Manouk-Kuijpers-Fotografie-Luna

Deze foto is een van mijn favorieten en misschien heb je deze ook al wel eens eerder voorbij zien komen op mijn Facebookpagina of website.

De baby op deze foto is mijn nichtje Luna en ze is hier ongeveer twee weken oud. De foto is al ruim een jaar geleden gemaakt want inmiddels heeft ze haar eerste verjaardag al gevierd.

Toen ik mijn fotostudio opende in oktober 2013 kreeg ik van mijn opa dit prachtige zelfgemaakte maanbedje. Dat maakt de foto éxtra bijzonder.

 

Manouk-Kuijpers-Fotografie

Op de laatste foto sta ik samen met mijn vriend Diederik.

In augustus 2015 ben ik samen gaan wonen en verhuisd van Zaltbommel naar Heelsum. Heelsum ligt in de buurt van Arnhem en het steeds op en neer reizen naar Zaltbommel waar mijn studio zat begon mij tegen te staan. Ik ben daarom goed na gaan denken wat ik precies wilde gaan doen met mijn fotografiewerkzaamheden en besloot toen alleen nog newborn- en zwangerschapsfotografie te doen. Sowieso omdat ik dit het allerleukst vind, maar ook omdat ik dit aan huis kan doen en dus de studio niet meer nodig zou hebben.

Inmiddels reis ik iedere dag door heel Nederland om de mooiste en liefste baby’s op de foto te zetten.

 

Ik hoop dat jullie mij nu een beetje beter hebben leren kennen en tot snel bij de volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*