#3 Nieuwe plannen -

#3 Nieuwe plannen

Dolblij word ik van alle zwangerschap- en newbornshoots die ik iedere dag weer mag doen. Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, vind ik fantastisch. Ik zou niet anders meer willen.

Door mijn verhuizing vanuit Zaltbommel naar Heelsum, was de reisafstand naar mijn fotostudio niet meer haalbaar voor mij. Toen ik in januari besloot dat ik alleen nog zwangerschap- en newbornshoots op locatie zou gaan doen, had ik niet verwacht dat ik alle andere fotoshoots zo zou gaan missen.
Regelmatig krijg ik de vraag of mensen echt niet naar mij toe kunnen komen voor de newbornshoot maar onze huidige woning is hier helaas te klein voor.
Ongeveer driekwart van alle kasten die wij hebben staan heb ik in beslag genomen voor mijn newbornfotografiespullen en het leukste, vind ik, is dat er steeds meer bij komt! Mijn vriend Diederik is hier iets minder blij mee geloof ik.

In oktober gaan wij verhuizen naar Duiven. Hier krijgen wij een leuke eengezinswoning met genoeg ruimte voor een fotostudio aan huis!
Waar ik altijd enorm veel geduld heb tijdens newbornshoots, heb ik totaal geen geduld nu we moeten wachten op de sleutel.
Naast dat ik nog steeds graag aan huis kom voor de fotoshoots, is er vanaf november dus ook de mogelijkheid om naar mijn fotostudio te komen.

De  komende maand ben ik druk ben met het inpakken van onze spullen, daarom duurt het versturen van de foto’s een dag langer en reageer ik misschien iets trager. Ik zal mijn best doen om nog veel mooie foto’s te posten op Facebook, maar ook hier kan ik tijdelijk wat minder actief zijn.

Naast de zwangerschapfotoshoots en newbornfotoshoots die ik zal gaan aanbieden in mijn nieuwe fotostudio, komen er nog wat meer veranderingen aan voor mijn bedrijf.
Ik ben ontzettend enthousiast en zal jullie alvast een klein beetje verklappen wat er komen gaat..!

img-20160911-wa0004c img-20160911-wa0011c img-20160911-wa0012c
Wil je als allereerste op de hoogte zijn van al mijn nieuwe plannen en speciale aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. (Max. 2 keer per maand)

One thought on “#3 Nieuwe plannen

 1. Ik heb me ingeschreven!
  Ben zeer benieuwd wat je nog meer van plan bent.
  Je hebt altijd leuke acties, een engelengeduld en je maakt prachtige foto’s!

  Ik ben fan, maar dat wist je al 🙂

  Succes met verhuizen! En alles wat komen gaat.

  Gr Bo


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*