#5 Cakesmash Aiden -

#5 Cakesmash Aiden

#5 Cakesmash Aiden

In oktober 2016 opende ik mijn thuisstudio in Duiven.
Een van de eerste kindjes die mij in Duiven bezocht was Aiden.

Ik verhuisde naar andere panden, en gelukkig wisten zijn ouders mij telkens weer te vinden. Wat ontzettend tof om te zien dat Aiden telkens met stappen vooruit ging.

In oktober was het tijd voor Aiden zijn cakesmash. Zijn ouders hadden besloten dat het thema voor zijn cakesmash blauw/wit/rood met sterren zou moeten zijn.
Ik vond het een lastig thema, omdat ik niet wilde dat het heel Amerikaans over zou komen.

Aiden deed het fantastisch en was aan het einde van zijn cakesmash lekker blauw. Gelukkig zit er een baddershoot bij, zodat het ergste blauw alvast van zijn lijfje gewassen kon worden.

Halloweenfotoshoot

Natuurlijk volg ik veel fotografen waarvan ik inspiratie op doe. Net voor Halloween zag ik een foto voorbij komen, en die vond ik zo tof dat ik een oproepje deed wie er zin had in een griezelige cakesmashfotoshoot.

Ik ben mij er zeer van bewust dat niet iedereen dit leuk vind, maar met de opkomst van Halloween in Nederland, kon ik dit niet zomaar voorbij laten gaan. Toen ik een foto zag van Aiden in een schattig Halloweenpakje, werd hij uitgekozen om de cakesmash te komen doen. Aiden kwam samen met zijn ouders en overgrootoma’s naar de cakesmash. Zij hebben daarna nog lekker van de “hersenen” gegeten geloof ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*