fotoshoot

Hoera! Jullie zoon of dochter is bijna jarig.

Dat moet gevierd worden met een leuke cakesmashfotoshoot. Manouk is gespecialiseerd in het maken van cakesmash fotoshoots. De fotoshoot is volledig gestyled met luxe taart, outfit en decoratie.

Wanneer jullie een cakesmashfotoshoot boeken, zal ik binnen 5 werkdagen contact met jullie opnemen. In ons gesprek bespreken we voor wie de cakesmash is, wat jullie kindje leuk vindt en natuurlijk ook wat jullie leuk vinden. 

Voor de cakesmashshoots werk ik met kleuren of thema’s. Jullie staan vrij in het maken van de keuze’s in kleuren of thema’s. Alle decoratie maak ik zelf, daardoor is vrijwel alles mogelijk.

Jullie hoeven niet moeilijk om slaapjes heen plannen, want ook voor de cakesmashfotoshoot kom ik gewoon bij jullie thuis. Ik laat de kleertjes zien waar jullie uit kunnen kiezen en bouw ondertussen het decor op.

Eerst maken we wat foto’s zonder taart zodat jullie kindje en ik aan elkaar kunnen wennen. Hierna krijgt hij/zij een heerlijke taart. Er mag geproefd worden, hij mag kapot gemaakt worden en je mag er natuurlijk ook aan ruiken 😉

Één ding is zeker: Vies worden.

Daarom neem ik een badje en shampoo mee, want ook schoon worden levert leuke plaatjes op.

En terwijl ik er na afloop van de fotoshoot voor zorg dat alles weer net zo schoon is als ervoor, kunnen jullie ondertussen een keuze maken uit de foto’s.

Tot snel!